• Čeština
    • Polský
    • Angličtina
    • Němec
email

Výrobky

ACCEN GUARD

Zábradlový systém ACCEN GUARD je určen k použití jako kolektivní ochranné opatření pro osoby pracující ve výškách. Nejčastěji se používají na plochých střechách se sklonem do 3 stupňů (PN-EN 14122 část 3) nebo do 10 stupňů (PN-EN 13374 třída A). Zábradlí má madlo ve výšce 1,1 m, a uprostřed jeho výšky se nachází tyč.

Systém ACCEN GUARD pracuje na principu protizávaží, díky závažím připevněným k ramenům odsunutých od osy zábradlí je systém stabilní. Jsou instalovány bez zasahování do opláštění střechy, čímž zajišťují jeho těsnost. Zábradlí a podpěry vyrobené ze slitiny hliníku a setrvačné hmoty z umělé hmoty, případně zábradlí mohou být natřeny v libovolné barvě RAL.

Všechny prvky ve styku s povrchem střechy jsou chráněny před možným poškozením izolace. Zábradlové systémy ACCEN GUARD splňují požadavky statických a dynamických zkoušek v souladu s požadavky EN ISO 14122-3, EN 13374 – třída A. Poskytují bezpečnost uživatelům, kteří pracují ve výškách, čímž zaručují soulad s nařízením ministra práce a sociální politiky ze dne 26. září 1997 o obecných zdravotních a bezpečnostních předpisech.

Kontaktujte nás
Kontaktní formulář








Tato stránka je chráněna reCAPTCHA i Google. Privacy policy. + Podmínky služby.

*pole označená hvězdičkou jsou povinná

Kudy se k nám dostanete
Accen Fall Arrest s.r.o.
Pod břehem 797
73961 Třinec